Fotoavond Kamp Woudenberg

Fotoavond Kamp Woudenberg

Fotoavond

Helaas is kamp Woudenberg 2018 alweer even achter de rug. Om terug te blikken op het kamp, willen wij alle kampgangers uitnodigen voor de fotoavond op vrijdagavond 5 oktober. De fotoavond start om 19.30 en duurt tot ongeveer 20.15. De fotoavond is een goede kans om je vrienden en vriendinnen van het kamp te ontmoeten en foto’s en filmpjes van het kamp te bekijken. Je mag je familie natuurlijk gezellig meenemen! Als je tijdens de fotoavond een DVD besteld hebt (op het inschrijfformulier aangegeven en reeds betaald) kun je deze tijdens de fotoavond ophalen. Als je geen DVD besteld hebt, maar deze toch graag wil aanschaffen, kan dit tegen een contante betaling van €7,50. Ook dit jaar zijn weer diverse spullen achtergebleven op het kamp. Wanneer je spullen in je tas gevonden hebt die niet van jou zijn, willen we je vragen deze spullen op de fotoavond mee te nemen. Alle gevonden voorwerpen worden uitgestald, zodat iedereen zijn spullen weer terug kan vinden.

Kamp 2019              
Het zijn nog heel veel nachtjes slapen, maar je kunt het alvast in de agenda zetten: Kamp Woudenberg 2019 vindt plaats van zaterdag 24 t/m woensdag 28 augustus 2019 (in de laatste week van de zomervakantie). De online voorinschrijving start in mei 2019. Per mail ontvangen alle kampgangers van dit jaar een vooraankondiging voor de inschrijving. Houd daarnaast de website van de Ontmoetingskerk, het kerkblad en posters bij de scholen in de gaten voor informatie.

Tenslotte…
Bedankt voor jouw deelname aan kamp 2018: het was gezellig dat je mee was. We hopen je 5 oktober te ontmoeten tijdens de fotoavond en zien je graag volgend jaar terug!

Geplaatst door: Eva Kraak
op ma, 17/09/2018 - 13:50